Ook in 2021 Westermaattoernooi wederom succesvol!

15 september 2021 14:00

Randell Schwab

Het kon weer en het gebeurde weer, het Westermaattoernooi was na één jaar van afwezigheid terug op de velden van ATC’65. Met 18 deelnemende teams, 180 spelers verdeeld in 4 poules was er een goede bezetting van dit evenement.

De dreigende regen bleef niet uit en begon precies om half vijf, waardoor we iets later begonnen aan de aftrap van het toernooi. Dat mocht de pret echter niet drukken en ondanks de wachttijden werden de wedstrijden volgens het schema afgewerkt en de nummers 1 en 2 uit de poule plaatsten zich voor de finalerondes.

Plotseling werd het droog en de kwartfinales werden onder perfecte omstandigheden met veldverlichting afgewerkt tussen de acht beste teams van het toernooi. De winnaars in de halve finale streden verder op veld 1 waarbij nieuwkomer BSO Hengelo in de laatste minuut sneu verloor van Intersport. In de andere halve finale won Jordahl van Tebodin/Bilfinger.

Als laatste waren de finales een formaliteit gezien de uitslagen, zowel Intersport (1e) als BSO (3e) wonnen met ruime cijfers, Jordahl behaalde toch een uitstekende 2e plaats in het toernooi. Daarmee kwam Intersport sterk terug en onttroonde de regerend winnaar NTS Norma, de winnaar van 2019.
Na de prijsuitreiking was het nog even gezellig met de DJ en de hapjes en drankjes totdat middernacht het licht uit werd gedaan.

Tot slot willen we als organisatie alle deelnemers bedanken en hopelijk tot volgend jaar met beter omstandigheden en bijbehorend weer!