Kampioenen seizoen 2021-2022 *UPDATE*

Kampioenen seizoen 2021-2022 *UPDATE*

3 juni 2022 8:00

Randell Schwab

Ook dit jaar zijn er weer een aantal elftallen van ATC die het kampioenschap mogen vieren.
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Is jouw team ook kampioen geworden? Laat het ons weten!

MO11-2

ATC MO11-2 ongeslagen kampioen van de voorjaarscompetitie

Donderdagavond 2 juni om 18.45 uur werd er afgetrapt voor de kampioenswedstrijd tussen ATC MO11-2 en Berghuizen MO11-2. De ATC meiden mochten met 19-0 verliezen om toch nog kampioen te worden maar dat wisten de meeste meiden niet. In het begin van de wedstrijd waren ze onder de indruk van de lengte van de meiden van Berghuizen. Het waren op twee na allemaal dispensatiespeelsters. Al gauw hadden ze in de gaten dat ze voetballend beter waren en de ontlading was groot toen het eerste doelpunt van de wedstrijd door ATC werd gemaakt.

In het tweede kwart maakte Isa met een fantastische vrije bal de 2-0. In het derde kwart kreeg ATC een knullig doelpuntje tegen waardoor de spanning terugkwam in de wedstrijd, 2-1. Nadat ATC de 3-1 had gescoord was het gedaan met Berghuizen. ATC liep uiteindelijk uit naar een 6-1 overwinning en werd daarmee terecht kampioen.

Alle wedstrijden werden gewonnen. Een hele mooie prestatie van dit team dat het afgelopen seizoen enorm gegroeid is, individueel en als team dankzij hun inzet en de inzet van de trainers Michel & Jurriën en leider Gerard. Het team kreeg de kampioensbeker uitgereikt door de kampioensmeiden van ATC MO13-1 met een hele mooie speech. Er waren heel erg veel supporters en ook veel meidenteams van ATC waren aanwezig om de MO11-2 aan te moedigen.

ATC MO11-1, ATC MO13-1 en ATC MO15-1 super bedankt voor jullie support!!

WhatsApp_Image_2022-06-03_at_9.03.00_AM_1.jpeg

WhatsApp_Image_2022-06-03_at_9.03.00_AM.jpeg


JO9-1

ATC JO9-1 heeft de laatste fase van dit seizoen (net als de eerste fase) alle wedstrijden gewonnen in de hoofdklasse. De laatste wedstrijd werd afgelopen zaterdag met 7-4 gewonnen van De Tubanters. Reden voor een feestje! Nu wacht nog een aantal toernooien, met als afsluiter de finaleronde van het NK in Harderwijk. Hoe dan ook is het nu al een seizoen om trots op te zijn met deze toppers!!

WhatsApp_Image_2022-05-28_at_8.29.21_PM.jpeg

WhatsApp_Image_2022-05-28_at_8.29.27_PM.jpeg


MO13-1

Dit team heeft zich in een jaar tijd enorm ontwikkeld. Het was vanaf het begin af aan een heel hecht team en iedereen ging enorm leuk met elkaar om. 1e jaars en 2e jaars door elkaar en geen groepjes binnen de groep. Een heel gevarieerd team ook, met veel kwaliteit en enorme potentie. De dames moesten eigenlijk alleen als team leren voetballen... leren samenspelen.... automatismen krijgen ... en wauw... dat hebben jullie geleerd.

Waar ze in de najaarscompetie van dit seizoen nog kansloos van Avanti MO13-1 verloren (5-0 en 7-0!!), maar ook van Excelsior'31 en BWO een pak slaag kregen, (het niet mogen spelen van lange ballen, maar echt verplicht moeten opbouwen van achteruit was in het begin nog even een dingetje) waren we in de voorjaarscompetie heer en meester met regelmatig oogstrelend voetbal... en als kers op de taart, de terechte KAMPIOEN!!

Ja serieus.... lovende woorden kregen we van de teamstaf van Excelsior'31 MO13-1, die zeiden: "jullie lieten ons alle hoeken van het veld zien". Maar ook de staf van Wilhelminaschool MO13-1 die zei dat wij veraf het best voetballende team uit de competitie waren... de staf van Quick'20 MO13-1 na onze 10-0 overwinning op hen, die zeiden: "jullie waren niet normaal goed!"...

Dames, het was een genot om jullie te trainen en te begeleiden, keer op keer weer. Wij gingen nooit met tegenzin naar de training... weer of geen weer. Maar het mooiste was om te zien hoe jullie je allemaal hebben ontwikkeld. Dit maakt ons als trainers apetrots!!

Waar jullie ook heen gaan volgend jaar, wij weten zeker dat jullie het weer leuk zullen hebben.

Dames, bedankt!

image1.jpeg

image0.jpeg


Winterkampioenen

JO13-3

Waar we begin dit seizoen met een grotendeels nieuw elftal (8 eerste jaars en 7 tweede jaars) aan de competitie begonnen wisten we uiteraard niet zo goed hoe het seizoen zou verlopen. Voor de meesten was het hele veld nieuw en de tegenstanders zouden meer dan eens ook wel een paar koppen groter blijken dan onze eigen godenzonen (en dame). Na een wat moeizame start in de beker begon de machine tijdens de competitie lekker te draaien en hebben we geen enkele wedstrijd meer verloren waarmee we ons dus ongeslagen kampioen mogen noemen van de 3e klasse!

IMG-20211218-WA0005.jpg

JO19-1

ATC’65 JO19-1 ongeslagen kampioen in de derde divisie! Vorig jaar september is de JO19-1 begonnen aan de najaarscompetitie met maar een doel. Het promovoren naar de tweede divisie. Na uitstekende resultaten en wedstrijden waarbij er maar één oefenwedstrijd verloren werd (SC Heerenveen JO18-1) kwam de goed geoliede machine tot stilstand vanwege de lockdown.

Na iets meer dan 60 dagen werd de competitie hervat en toonden de jongens van de JO19-1 dat ze hun doel niet uit het oog waren verloren, want de eerste tegenstander werd met dubbele cijfers over de knie gelegd.

Het weekend erop werd Urk in de eerste helft weggespeeld, maar kwam het verbijsterende nieuws dat Drachster Boys met 19-0 had gewonnen. Zodoende leek het erop dat het seizoen en het doel voorbij waren. De een na laatste wedstrijd werd thuis gespeeld tegen ONS Sneek en er werd gewonnen met 1-0, maar toch heerste er een stemming van teleurstelling totdat het nieuws de kleedkamer bereikte dat de directe concurrent 3 kostbare punten had laten liggen. Zo kwam de hoop terug en moest er nog één laatste horde overwonnen worden.

Dat was tegen DZOH JO19-1. Dankzij de club, kantine dames en het kader van JO19-1 en JO19-2 werd er afgereisd naar Emmen in een grote bus. Dat er zenuwen waren was terug te zien in het veldspel, maar uiteindelijk toch de wedstrijd winnend kunnen afsluiten waarbij het feestje kon beginnen. Het werd nog leuker toen bleek dat de directe concurrent zelf twee punten had verspeeld. Zodoende is het een succesvolle najaarscompetitie geweest waarbij plezier, zelfontwikkeling en teamprestatie prima gepaard gingen.

Even kort nog de statistieken voor de liefhebbers: 17 wedstrijden gespeeld tegen diverse tegenstanders waarvan er maar 1 verloren is zoals al genoemd hierboven. En 1 keer is er gelijk gespeeld (Drachster Boys). De competitie is afgesloten met 10 overwinningen, 1 gelijksspel, 54 doelpunten voor en 8 tegen. Als JO19-1 zijnde willen wij onze dank uitspreken naar de kantine dames die de kantine mooi hadden versierd voor ons en voor ons eten hadden geregeld. Er is een heerlijk feestje gevierd. De meegereisde supporters en überhaupt iedereen die ons altijd op zaterdag komt aanmoedigen. Wij kijken ernaar uit om weer als team aan de slag te mogen in de tweede divisie!

IMG-20220602-WA0009.jpg

Bron: Randell Schwab
Delen

Lees meer over:
Kampioenen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!