ATC ’65 Za1: komt die titel toch nog?

ATC ’65 Za1: komt die titel toch nog?

2 juni 2022 17:45

Randell Schwab

Het eerste zaterdagteam is aan een ongekende tweede seizoenshelft bezig. Na de winterstop regen de overwinningen zich aaneen en zo sloop de ploeg van trainer Rutger Voshaar naar de top van de ranglijst. Na de winterstop werd slechts één keer gelijkgespeeld. En passant werd de tweede periodetitel al binnengehaald, dus dat zekerheidje was er al. Nu nog al die teams aan de top inhalen.

Dat bleek nog niet zo eenvoudig, want ook die teams bleven maar winnen. Uiteindelijk spitst de strijd zich toe tot drie teams: Daarlerveen, Juventa en ATC. Daarlerveen leek lange tijd onbedreigd op weg naar de titel, maar twee weken geleden strooide ATC daar zelf zand in de motor. Op een doordeweekse avond won ATC door een laat doelpunt van Mike Gigengack dit onderlinge duel. Daarlerveen verloor afgelopen zaterdag opnieuw, waardoor hun voorsprong veranderde in een achterstand. Alleen Juventa bleef ook maar winnen en zo krijg je met één wedstrijd te spelen de volgende stand:

  Team G P Doelsaldo
1 Juventa '12 25 60 +47
2 ATC'65 25 59 +73
3 Daarlerveen 25 58 +64

Dit belooft een ongekend spannende slotdag te worden. Juventa heeft alles in eigen hand. Winst levert hen de titel op. Zij spelen thuis tegen nummer 4, Heracles. Laat dat nou net het team zijn waartegen ATC als enige punten aan verspeelde na de winterstop. Heracles heeft nog een kans op een vervangende periode. Gaan zij vol voor een resultaat?

ATC speelt thuis tegen Bornerbroek. Eerste opdracht voor hen is duidelijk: winnen. En vervolgens zullen alle ogen gericht zijn op Twitter en Live uitslagen. Wat gebeurt er in Wierden en Daarlerveen (thuis tegen Achilles '12)? De nacompetitie is al zeker gesteld door ATC. Maar wordt het sprookje nog mooier? Zaterdagmiddag om 14.30 uur wordt er afgetrapt. Zorg dat u erbij bent als u van sprookjes houdt.

Bron: Van onze sportverslaggever
Delen

Lees meer over:
Zaterdag1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!