ATC ’65 MO11-1 Kampioen van Nederland

ATC ’65 MO11-1 Kampioen van Nederland

13 juni 2022 21:00

Randell Schwab

Na een fantastisch 4 fasen seizoen, waarin we 2 keer eerste en 2 keer tweede en overall op punten eerste zijn geworden, hebben we het sportieve seizoen afgesloten op zondag 12 juni
met een Nederlands Kampioenschap bij de SV Kadoelen in Amsterdam Noord. Op deze zonovergoten dag moesten de speelsters tot het uiterste gaan.

De halve finale tegen VVSB uit Noordwijkerhout leverde een gelijkspel op (1-1). De penaltyserie die volgde werd door ons overtuigend gewonnen, waarna we de finale mochten spelen tegen VOC uit Rotterdam.

Na op 1-0 te zijn gekomen werd het een groot gevecht om deze voorsprong te behouden. Uiteindelijk moesten we toch tegen deze, meer dan gelijkwaardige tegenstander, de 1-1 incasseren. Het team bleef echter vechten voor een goed resultaat en wilde het niet weer op penalty’s aan laten komen. Gelukkig viel de 2-1 alsnog en mochten we als KAMPIOEN VAN NEDERLAND afscheid nemen van het prachtige toernooi. Op de foto de trotse kampioenen met hun schaal en het mooie, speciaal voor dit seizoen gemaakte, kampioenenshirt!

Met onze groep eveneens trotse ouders hebben de dag gezamenlijk gezellig afgesloten bij de McDonald's.


MO11-1

Bron: Erik Wiggers
Delen

Lees meer over:
Kampioenen Toernooi

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!