ATC'65 Zat-1 promoveert!

18 juni 2022 18:15

Randell Schwab

In een zinderende hitte op een snikheet kunstgrasveld wint Zat-1 de zinderende finale met 3-1 tegen ASV’57 uit Adorp. Op neutraal terrein wordt dit promotie-degradatieduel gespeeld bij Enter Vooruit te Enter.

Na een 1-0 achterstand in de eerste helft, wordt in de 78e minuut de 1-1 gescoord. Daarna moeten we tot de 90e minuut wachten tot de verlossende 2-1 wordt gemaakt. Enkele tellen later komt de 3-1 op het scorebord te staan. Een prachtige teamoverwinning, wat dus promotie naar de derde klasse in de zaterdagcompetitie oplevert.

Daarmee neemt trainer Rutger Voshaar op sublieme wijze afscheid van ATC’65: 18 wedstrijden op rij ongeslagen, waarvan 17 gewonnen en één gelijkspel!

Proficiaat spelers, proficiat staf, proficiat Rutger! ATC’65 is trots op jullie!