FF-TreFFen 2022: machtig mooie belevenis!

FF-TreFFen 2022: machtig mooie belevenis!

23 juni 2022 9:15

Randell Schwab

Vrijdag 17 juni! Eindelijk weer een FF treFFen Kamp bij ATC. Iedereen had er zin in, het weer was goed, alle voorbereidingen getroffen dus om 16.45u kon het feest beginnen! Rond 16.30u kwamen de eerste ouders met kinderen binnen om de slaapplekken in orde te maken.

De meeste kinderen hebben eerst een uurtje fanatiek getraind op de TOP Campus. Rond 18.00u was iedereen er en werd de patat geserveerd. Om 18.30u begon Harold Weerkamp van De Beleverij met het activiteitenprogramma.

Veld 3 was omgetoverd tot een heus outdoor fun/voetbal festijn! Een pannakooi, snelheidsmeter en een echt voetbal-dartbord. En als klap op de Nerfpijl een gedeelte waar de kinderen een hut konden bouwen om vervolgens een Nerf-gevecht te houden!

Rond 21.30u was de koek op en kwam er een einde aan het avondprogramma. De nacht moest nog beginnen! De kinderen gingen lekker douchen en deden alvast de pyjama’s aan. Met het tandenpoetsen werd nog even gewacht want er kwam nog een ‘klein beetje’ chips en koeken. Toen de buikjes nu echt vol waren, gingen de kinderen naar bed. Rond 23u gingen de lichten uit en na een beetje keten en gezelligheid vielen de meeste oogjes rond 00.30u dicht.

De volgende ochtend was het weer vroeg feest! Rond 06.15u renden de kinderen het hoofdveld op, want er stonden ineens twee tentjes! Wie had er nou op het hoofdveld geslapen???

Toen de hulptroepen voor het ontbijt er waren, werden er in no-time honderden broodjes gesmeerd en kregen de kinderen een heerlijk ontbijt!

Om 8.30u startte de volgende ronde fun en voetbal van De Beleverij. De teams hebben de hele ronde afgemaakt en kregen tussendoor nog een lekker ijsje!

In de tussentijd werd aan de andere kant van de kantine een verrassing opgebouwd. Een reuze waterglijbaan was de verfrissende afsluiting van het activiteitenprogramma! Wat een feest voor de kinderen! Na een broodje knakworst kwam er dan toch een eind aan het FF treFFen 2022!

Dank aan alle ouders die hebben geholpen dit feest voor de kinderen mogelijk te maken, dank aan de mannen van De Beleverij voor het superprogramma en dank aan AH Berghuis voor (de korting) op het ontbijt en de lunch!


Foto's FF-TreFFen


Bron: Bas Pietersen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!