eFFen treFFen Toernooi

eFFen treFFen 2019

Beste voetbaltopper!

Op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni sluiten we met alle kinderen van de JO9, MO9, de Interne competitie (JO8) en de Minicompetitie (JO7) het seizoen 2018-2019 af met dit fantastische evenement! 

De kinderen van de JO9,MO9 en Interne competitie zijn vanaf de start op vrijdagavond welkom. Van vrijdagavond 18:00 uur tot en met zaterdagmiddag ongeveer 13:00 uur zal deze fantastische happening plaatsvinden in de kantine van ATC65. De Mini-competitie sluit op zaterdag aan.

Er zal op de vrijdagavond een leuk en uitdagend ‘voetbal en fun’ programma worden. We gaan ervan uit dat de kinderen thuis al hun avondeten hebben gehad. Er kan worden overnacht in de kantine van ATC’65. Dit is elke keer weer een erg gezellige aangelegenheid, en daarom nodigen we alle kinderen ook van harte uit om te blijven slapen!

Van elk team blijft er in ieder geval 1 leider (meestal 2) slapen, zodat we genoeg mensen hebben om voor de kinderen te zorgen. Als uw kind niet wil blijven slapen, kunt u dat aangeven bij de inschrijving. De kinderen van de Minicompetitie zullen niet blijven slapen, omdat we dit bewust
hebben gekozen mbt de leeftijd en aantallen.

Zaterdagochtend zullen we gezamenlijk ontbijten (wordt voor gezorgd) en zullen we na een warm welkom voor de spelers van de Minicompetitie, starten met het eFFen treFFen toernooi. Tijdens het toernooi wordt er gezorgd voor een gezamenlijk lunch en is er nog een spetterende afsluiting.
Ouders zijn van harte uitgenodigd om het toernooi te komen bekijken. Voor de ouders die niet komen kijken, wordt verwacht dat ze om 12:45 arriveren om in ieder geval mooi op tijd te zijn om hun kind(eren) op te halen.

Voor de JO9,MO9 en de Interne competitie vragen we de ouders om een eigen bijdrage van €10,- om dit gave weekend mede mogelijk te maken. Om dit te betalen volgt nog een overschrijving in de vorm van een tikkie. 

Zorg ervoor dat u tijdens het eFFen treFFen altijd bereikbaar bent voor de leiding van uw team. Er kan namelijk altijd iets zijn of gebeuren waarbij u op de hoogte gebracht dient te worden. Vertel uw kind dat zij NIET op eigen gelegenheid het terrein van ATC’65 mogen verlaten!!!

Graag zouden we voor 1 juni weten of uw zoon/dochter komt naar het eFFen treFFen. Meer info volgt!

Alvast bedankt voor het invullen en sportieve groeten,

De organisatie van het Effen Treffen

Aanmelden eFFen TreFFen Toernooi

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!