Vertrouwenscontactpersoon - ATC'65

Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon

ATC’65 wil natuurlijk een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de vereniging. Met elkaar doen we er immers alles aan om grensoverschrijdende zaken te voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie.

Voelt u of uw kind zich niet goed behandeld, dan kunt u contact opnemen met de Vertrouwenscontactpersoon. Bij ATC’65 is dit Jeannette Ruesink, mailadres: vertrouwenscontactpersoon@atc65.nl

Voorkomen is beter dan genezen.

Bij de vertrouwenscontactpersoon kun je bijvoorbeeld terecht met vragen die je niet makkelijk stelt, waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden of waarvan je niet weet waar je er mee naar toe kunt. Dit geldt voor alle leden, vrijwilligers en ouders. Daarbij: snel melden, er over praten, kan ervoor zorgen dat er vroegtijdig een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie.

Verantwoordelijkheid?

De activiteiten van de vertrouwenscontactpersoon vallen onder de verantwoording van het Dagelijks Bestuur. De vertrouwenscontactpersoon heeft een onafhankelijke positie. De inhoud van een melding en de naam van een melder worden niet zonder overleg met de melder gedeeld met het Dagelijks Bestuur.

Wie is de vertrouwenscontactpersoon van vv ATC’65 ?

ATC'65 heeft Jeannette Ruesink bereid gevonden om op te treden als vertrouwenscontactpersoon. Om dit goed te kunnen doen, heeft zij verder geen enkele andere taak bij ATC'65. In haar werk bij de Jeugdgezondheidszorg heeft zij ook veel te maken gehad met het wel en wee van kinderen en ouders. Je kunt de vertrouwenscontactpersoon bereiken door te mailen naar vertrouwenscontactpersoon@atc65.nl. Zo snel mogelijk zal er contact met je opgenomen worden.

Je kunt ook contact opnemen met:

  • Kindertelefoon: 0800 0432, www.kindertelefoon.nl om te chatten
  • VTT, Veilig Thuis Twente, 0800 2000, www.veiligthuistwente.nl.
  • NOC*NSF, vragen over seksuele intimidatie: 0900 2025590. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • de eigen huisarts
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!