Mooi weer om weer te beginnen met het voetbal, een aantal spelers waren helaas nog niet beschikbaar (vanwege vakantie of blessures).
Deze eerste wedstrijd dan ook veel inleenspelers met dank aan ATC’65 JO15-8.
Vandaag stond de eerste bekerwedstrijd van ons gepland tegen ATC’65 JO15-3.
Een 2e jaars JO15 team, op voorhand voor ons dus al een zware tegenstander.
In de eerste minuten van de wedstrijd wisten we echter goed mee te komen met onze tegenstander en door een mooi doelpunt van Mick kwamen we zelfs op een 0-1 voorsprong.
ATC’65 JO15-3 ging vervolgens steeds meer druk zetten op ons team. Ons team wist lange tijd de bal uit het doel te houden, maar de onvermijdelijke 1-1 viel dan toch.
Vervolgens ging het snel:
18e minuut 2-1, 24e minuut 3-1, 25e minuut 4-1
Vervolgens wisten we het doel schoon te houden tot de rust en gingen we rusten met een 4-1 achterstand.
Na een uitgebreide uitleg van onze coaches Rene en Patrick werd er weer fris begonnen aan de tweede helft van de wedstrijd. Onze jongen wisten dat ze de laatste 15 minuten zonder onze inleenspelers moesten voetballen (hun eigen wedstrijd begon dan al).
In de 38e minuut viel de 5-1.
Ons team was echt een maatje te klein voor de 2e jaars tegenstander.
Michiel maakte nog een doelpunt na een foutje van de doelman van de tegenstander die de bal bij Michiel in de voeten speelde en daar wist Michiel wel raad mee.
In de laatste 15 minuten speelden we met onze eigen spelers en Julien (broertje Jesse) deed ook nog een kwartier verdienstelijk mee op de rechtsbuitenpositie.
Uiteindelijk was de eindstand 8-2. Waar het negende doelpunt (volgens de officiële eindstand) door de scheidsrechter vandaan werd getoverd weet uw verslaggever nog steeds niet. Maar een doelpuntje meer tegen maakte ook niet uit bij zo’n uitslag.
Er moet nog flink worden getraind om de conditie bij te werken en hier en daar zal er mogelijk nog moeten worden geschoven qua positie.
Tegen deze tegenstander was vandaag geen kruit gewassen, volgende week weer een nieuwe kans.