Excelsior '31 JO19-1

Groep 1 28

29 augustus 2020 14:30

P.B. Blaak

Na een anderhalve oefenwedstrijd in de benen mochten de mannen van JO19-1 voor de eerste keer weer officiële minuten maken sinds COVID-19.

Afwezig: Zoltan en David (K)

Tegenstander van vandaag is Excelsior'31 die we tevens ook in de competitie gaan treffen.

We begonnen de wedstrijd goed en gedisciplineerd en dit resulteerde in de 6e minuut in een schitterende goal van Ruben die hem vanaf de linkerkant met zijn linker mooi in de rechterbovenhoek schoot. Dit uit een assist van Simon.
Helaas kregen we in de 14e minuut een tegentreffer door een zeldzame fout van de debuterende keeper Thijs. Op gelijke hoogte gingen we op zoek naar de voorsprong. Helaas resulteerde dit in een blessure van onze aanvoerder Simon in de 20e minuut. We hopen allemaal dat het meevalt met Simons knieblessure en dat hij gauw weer op het veld staat.
Door de schrik wat Simon was overkomen werd het spelbeeld wat rommeliger en kwam Excelsior meer in het spel. Gelukkig gingen we wel rusten met een voorsprong door een goal van Vital uit een assist van Ruben.

Na rust kwamen wij beter voor de dag dan Excelsior en dit resulteerde naast een hoop wissels ook nog in meerdere doelpunten.
In de 61e minuut maakte Vital zijn tweede van de middag uit een assist van de ingevallen Mika.
In de 65e minuut scoorde Ebi na slordig uitverdedigen van Excelsior'31 de 4-1.
In de 69e minuut was het wederom raak voor JO19-1. Uit een voorzet van Ruben kopte Bjorn de bal achter de keeper van Excelsior.
De prima invallende Mika versierde in de 71e minuut een penalty waardoor Vital zijn eerste hattrick van dit seizoen kon maken en hopelijk ook niet de laatste. Zodoende stond het 6-1.
In de 72e minuut viel Kyan in en ondanks dat hij niet helemaal fit was vandaag zorgde hij er nog voor dat hij 2 assists achter zijn naam kon schrijven door twee keer over Stan in stelling te brengen.
Stan die zichzelf beloonde voor een goede wedstrijd en zichzelf trakteerde op twee doelpunten daags na zijn verjaardag.
In de 80e minuut schoot hij een bal mooi in de linker bovenhoek na prima terug leggen van Kyan. 5 minuten later kopte waarschijnlijk de kortste man van het veld, Stan, de bal achter de doelman van Excelsior. Resultaat 8-1 en een leuk begin voor de mannen van de O19-1 in deze bekercampagne.