JO19-1 weer met beide beentjes op de grond

ATC'65 JO19-1

Groep 1 28

5 september 2020 16:45

J. Schwarte

Na de goede start in de beker vorige week tegen Excelsior'31 heeft JO19-1 zich tegen vv Hellendoorn laten aftroeven op strijd en inzet. In een veel te laag tempo werd gezocht naar openingen in de hechte defensie van vv Hellendoorn, maar die gaf niet of nauwelijks een krimp. En als er al een gaatje was, stond de prima keeper van vv Hellendoorn wel in de weg.

Na 28 minuten voetballen kwam vv Hellendoorn er goed uit en resulteerde een van de spaarzame aanvallen tot de 1-0. De hoop was dat dit de bekende wake-up call voor JO19-1 zou zijn, maar helaas. Ook in het restant van de eerste helft bleef het tempo te laag en werden er te weinig duels gewonnen..

De tweede helft liet een vergelijkbaar beeld zien en met het verstrijken van de de tijd ging vv Hellendoorn er steeds meer in geloven. Voor JO19-1 was er vandaag geen doorkomen aan. Beide partijen kregen in de tweede helft één uitgelezen mogelijkheid om te scoren. Eerst miste vv Hellendoorn vrijwel voor een open doel de kans op de 2-0 en vlak voor tijd slaagde Ebi Willemsen er niet in bij een één op één duel met de keeper tot scoren te komen.

JO19-1 rest niet anders dan de tegenstander te complimenteren met de overwinning en volgende week tegen Schalkhaar uit een ander vaatje te tappen.