ATC MO15-1 wint ook tweede bekerwedstrijd met duidelijke cijfers

Zwaluwen Jeugd Beker Meiden O15 poulefase Groep 1 22

Primulastraat 15
7572AS
OLDENZAAL
tel. 0541-531844

Vandaag staat de 2e bekerwedstrijd op het programma, uit tegen Quick '20 MO15-2.  Om 11.15 uur klinkt het fluitsignaal en ATC komt goed uit de startblokken. Al na vier minuten spelen valt het eerste doelpunt. Demi W speelt zichzelf goed vrij en geeft een pass op Lynn. Die passeert met een mooie beweging haar tegenstandster en passeert ook de keepster, 0-1. Drie minuten later is het opnieuw Lynn die scoort na goed samenspel tussen Anne en Noëlle, die de assist op Lynn geeft, 0-2.  Na tien minuten spelen krijgt ATC een hoekschop. Demi H. zet de bal goed voor en Demi W schiet de bal uit de lucht achter de keepster, 0-3. Quick komt er nauwelijks aan te pas en is alleen maar aan het verdedigen in deze fase van de wedstrijd. Vijf minuten later wordt er opnieuw gescoord uit een hoekschop. Dit keer is het Lynn die de hoekschop van Demi H afrondt met een goal, 0-4.  Af en toe komt Quick op de ATC helft richting het doel van keepster Mette.  De laatste linie van ATC, Jonne, Maartje, Donna en Carmen, houden de boel op slot. Ook komt Mette een paar keer goed en snel uit waardoor er geen tegendoelpunt valt. De 0-5 komt op het scorebord na samenspel tussen Demi W en Sienna waarbij Sienna de bal klaar legt voor Lynn die de aanval goed afrondt.  Twee minuten later geeft Sienna een mooie steekpass op Lynn die hier wel raad mee weet en de 0-6 binnenschiet. Vlak voor rust wordt het 0-7.  Lynn geeft de bal op Demi H die vanuit een moeilijke hoek toch weet te scoren. Ruststand 0-7.  Na rust komt een goede speelster van Quick MO15-1 haar clubgenootjes helpen.  Hierdoor kan Quick meer druk zetten en komen ze vaker op de helft van ATC.  De verdediging van ATC met Maartje, Donna, Mette en Noëlle krijgt het druk maar houdt goed stand. Na vijf minuten spelen in de tweede helft krijgt ATC een hoekschop. Lynn zet de bal voor en Anne weet te scoren, 0-8.  Het spel gaat op en neer en Quick is af en toe gevaarlijk voor het doel van keepster Demi H. Een schot van de MO15-1 speelster belandt op de lat en een bal gaat net naast. Dan is het na 20 minuten spelen in de tweede helft toch raak voor Quick door een mooi afstandsschot van de MO15-1 speelster, 1-8.  ATC laat af en toe mooi snel combinatiespel zien. Mette en Linn brengen Tessa in positie en die rondt met een mooi afstandschot de aanval af, 1-9. Kort voor het eindsignaal gaat Sienna goed door aan de linkerkant en schiet. De keepster weet in eerste instantie de bal tegen te houden, maar Romée is er als de kippen bij om de 10e goal van ATC binnen te schieten. Eindstand 1-10 en ATC MO15-1 bekert verder.