Vormtweg 7 B
8321NC
URK
tel. 0527-690102

Eindelijk is het dan zover. Een officiële wedstrijd en voor de O23 niet voor de beker, maar direct voor de competitie. Eerste tegenstander direct een lastige opponent uit op Urk tegen SV Urk. Met een in de soep gelopen voorbereiding is de grote vraag hoe ATC'65 O23 er voor staat.

Gedurende de eerste helft is het meeste balbezit weliswaar voor SV Urk, maar is het ATC'65 dat de kansen krijgt. Tot 3x toe is ATC'65 dichtbij de openingstreffer. In de blessuretijd van de eerste helft lijkt het er dan toch van te komen. Een doelpunt van Koen Beuting na een pass van Joel Wolfs wordt afgekeurd vanwege buitenspel, maar daar verschillen de meningen over.

De tweede speelhelft laat een vrijwel identiek spelbeeld zien, waarbij SV Urk nog steeds het meeste balbezit heeft, ATC'65 echter uitstekend staat en niet of nauwelijks kansen weggeeft. Met het verstrijken van de tijd neemt de druk van SV Urk toe en komt ATC'65 goed weg als Stan ten Dam een bal van de lijn kan wegwerken. De wedstrijd eindigt uiteindelijk met een 0-0 brilstand waar beide partijen mee kunnen leven.