Alexanderstraat 2 D
8606VP
SNEEK
tel. 0515-417391

Vandaag de verre uitwedstrijd naar Sneek op de agenda. Het team van ONS Sneek had vorige week onverwacht verloren van NEO met 3-4 en zal vandaag dan ook gebrand zijn op revanche.

ATC'65 komt na vier minuten spelen op voorsprong. Hugo Brand bedient Joel Wolfs die met een streep vanaf de rand van de zestien de 0-1 op het scorebord zet. Helaas komt ONS Sneek vijf minuten later met enig fortuin alweer op gelijke hoogte. Daarna gaat de wedstrijd gelijk op en krijgen beide ploegen wel de mogelijkheid op voorsprong te komen. Na dertig minuten spelen gaat de opbouw bij ONS Sneek mis door het druk zetten van Joel Wolfs en kan Hugo Brand de 1-2 scoren. Dit wordt tevens de ruststand.

ATC'65 komt niet goed uit de kleedkamers en binnen twee minuten scoort ONS Sneek de gelijkmaker en niet heel veel later ook de 3-2. Verdedigend ziet het er bij beide tegengoals niet heel goed uit. Daarna probeert ATC'65 zich wel te herpakken, krijgt ook nog wel een grote kans op de gelijkmaker, maar moet toezien dat de beste mogelijkheden voor ONS Sneek zijn. Voordat acht minuten tijd uit een hoekschop de 4-2 voor ONS Sneek op het bord komt, is ATC'65 een aantal keren goed weggekomen. Na de 4-2 is de geest uit de fles en laat ATC'65 het lopen en loopt de score nog op naar 7-2.