Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Na de twee zware nederlagen van de afgelopen weken wacht vandaag de nog ongeslagen titelfavoriet HHC Hardenberg. ATC'65 kan de borst dus nat maken. Na drie minuten spelen wordt een scherpe voorzet vanaf de linkerflank door HHC al tot doelpunt gepromoveerd en lijkt ATC'65 een zware middag te wachten. ATC'65 is echter niet van slag en weet door compact te spelen verdere kansen voor HHC te voorkomen. Toch moet het na 20 minuten spelen de 0-2 slikken. In de minuten die dan volgen weet ATC'65 echter tweemaal te scoren. Eerst is het Quint Wolsink die uit een hoekschop de 1-2 binnen schiet en niet veel later Thomas Hannink die na een goede loopactie de diepe bal van Lennard ten Hove binnen schiet voor de 2-2. Dit is tevens de ruststand.

In de tweede helft is het wel HHC dat het spel bepaalt, maar ATC'65 geeft weinig tot niets weg. Toch komt HHC halverwege de tweede helft opnieuw op voorsprong. Deze teleurstelling slikt ATC'65 goed weg en in het restant van de wedstrijd gaat het op zoek naar de gelijkmaker. Er komen ook wel twee kansen, maar die gaan er helaas niet in. Door de jacht op de gelijkmaker geeft ATC'65 wel meer ruimte weg en heeft het ook een paar maal geluk dat HHC niet met scherp schiet. Gevolg is dat de wedstrijd eindigt in een 2-3 nederlaag. Wel een nederlaag die de burger moet geeft voor de tweede competitiehelft.