Twickelerblokweg 9
7621BG
BORNE
tel. 074-2663632

Na de verdienstelijke start van de competitie twee weken geleden op Urk, treedt ATC'65 vandaag aan tegen de buren uit Borne, NEO. De eerste helft kende een stroef verloop, waarbij beide partijen moeite hadden de vrije man te vinden. Wel was er een licht overwicht voor NEO. Na een kleine 40 minuten spelen komt ATC'65 over de rechterflank een keer goed door en werkt een speler van NEO de bal uit de voorzet van Nick Kokenberg in eigen doel voor de 0-1. In de blessuretijd van de eerste helft komt NEO toch nog op 1-1 na een lange bal van achteruit over links.

ATC'65 komt matig uit de kleedkamer en binnen drie minuten staat het met 2-1 achter, doordat er niet scherp verdedigd wordt. In het vervolg van de wedstrijd gaat ATC'65 met enige moeite op zoek naar de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd loopt een aanval door de as soepel en weet uiteindelijk Max Vasterink Tyrese Gysbertha binnen de 16 vrij te spelen voor de 2-2. In het laatste kwartier kan het vervolgens alle kanten op. Na 81 minuten komt NEO op 3-2 na een vrije bal die slecht verdedigd wordt en drie minuten later scoort Hugo Brand met een intikker de 3-3 na een scherpe voorzet van Tyrese Gijsbertha. In de slotminuten krijgt ATC'65 drie keer de mogelijkheid de wedstrijd nog winnend af te sluiten.