Zoomweg 4
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

Na iets langer dan een uur rijden, kwamen wij rond 11:40 aan in het prachtige wageningen. Deze keer zonder files, pondjes of andere bijzonderheden.

We hadden wat moeite met het opstarten en begonnen daarom ook wat rommelig. In de eerste 25 minuten hebben wij daardoor ook niet erg veel kansen gecreëerd. We hadden een mooie kans van Maud die er bijna in vloog, maar helaas ging de bal niet in de goal.
Koppies op en weer verder. Na de eerste wissel werd dan ook de eerste goal gescoord door Roos vanuit een corner.

Na de rust waren er nog enige slordigheidsfoutjes aanwezig, maar die werden weer gecorrigeerd door Roos, die wederom uit een corner de 0-2 scoorde.
We hebben lekker gevoetbald tegen een erg leuk team en hopen de volgende wedstrijd dan ook weer 3 puntjes te kunnen pakken.