1e klasse 05

25 september 2021 8:30

Anoniem

Met deze yell starten ze vol goede moed de wedstrijd tegen Quick.

Mooie eerste redding en de eerste aanval ging net naast. We zetten mooi druk 2e kans nog niet verzilverd en een corner wordt door ATC genomen. Wederom prima druk gezet roept Koen!

Quick komt vanachter volledig naar voren, mooie redding en de corner wordt gelukkig niet verzilverd.

Wat een top redding door Gyan!

Spanning is te voelen bij de boys ze willen er maximaal voor gaan. Een eerste goal zal fijn zijn. En jawel 3 minuten later uit de corner die Ties gaf scoort nummer 10.

Snelle doorbraak van Quick en 2 minuten later staat het 1-1.

Buitenspel maar quick maar door en gelukkig liep het goed af.

ATC blijft druk zetten en corner wordt genomen. Helaas kopbal naast.

En daar is het 2-1, vanuit links afvallende bal van de keeper en dan ATC verzilverde de kans.

Rust voor kids als ouders :-)

Daar gaan we weer, de zon schijnt inmiddels   en volle moed aan de bak. Vrije trap ATC en quick nam Snel de bal over. Doorbraak via linkerkant en Quick scoort, het is 2-2.

“We hebben nog niets verloren hè!?” horen we vanuit het veld geroepen!

Quick zet druk en domineert nu het spel. ATC vecht terug en voorzet van Ruben naar nummer 10 en het staat 3-2!

Quick komt terug en ATC verdedigd goed terug en ATC blijft druk zetten. Quick weet continue de snelheid op te voeren. Vrije trap Quick en het staat 3-3.

Quick weet snel door te breken en maakt de de 3-4. En 4 minuten later staat het 3-5.

Einde wedstrijd, onze boys hebben gestreden en op naar volgende week tegen Wilhelminaschool!