Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Om 8:30 begon de wedstrijd tegen De Tukkers “kom op boys” hoor je ze schreeuwen als de aftrap is genomen en gelijk zetten ze druk op de tegenstander. Je ziet al gelijk dat ATC balbezit heeft en doet een poging op goal, maar helaas heeft de keeper de bal klem. De keeper trapt uit en de tegenpartij gaat richting goal, maar dat houden ze niet lang vol want ATC weet de bal weer te bemachtigen. Via een assistent van Tijn maakt Ruben B. de eerste treffer hierbij staat het 1-0 voor atc en we zijn nog maar op de 3e minuut van de wedstrijd. De Tukkers proberen weer in de aanval te komen maar dat lukt niet door onze geweldige keeper Gyan. Vervolgens bouwen ze goed op, de bal gaat via de tukkers uit dus ATC heeft een korne, goeie poging maar helaas mis.  Dus dat betekent “omschakelennn”. De Tukkers komen in aanval doormidden van een steekpaas deze bal is goed ingeschat en komt in de voeten van de aanvallers hierbij schieten ze op goal, maar door de verdediging van Liam en druk van Gyan gaat de bal net langs de paal ze missen. ATC weet steeds de bal te veroveren van De Tukkers, zo komt het de 15e minuut door een bal van Aram via de rug van de tukkers in de voeten van Parsa en natuurlijk weer een doelpunt hierbij staat het 2-0 voor ATC. Aras maakt een mooie Zidane actie en schiet helaassss op de paal. De Tukkers hebben balbezit en gaan richting de goal hiermee een schot buiten de 16 in de goal het staat in de 19e minuut 2-1 voor atc. De Tukkers doen echt hun best maar komen niet door onze beste jongens. De eerste helft zit er bijna op. Door een overtreding van De Tukkers hebben we een vrijetrap helaas gaat hij mis. De 2e helft is net begonnen en atc weet binnen een halve minuut gelijk te scoren, door een assist van Ruben B. weet Tijn een doelpunt te maken en het staat 3-1 voor atc ze zijn lekker bezig! Na 4 minuten word er gescoord door een korne genomen door Tijn word de bal weg geslagen door de keeper maar komt hij bij Parsa in de voeten hij schiet en natuurlijk weer een doelpunt het staat inmiddels 4-1. De Tukkers proberen aan te vallen maar komen er niet door Aron verdedigd goed en Gyan klemt de bal. Door een overtreding van ATC hebben De Tukkers een vrije trap die missen ze doordat Gyan de bal tegenhoud maar nog niet in zijn handen heeft hebben ze weer kans die is gelukkig mis. Parsa maakt een mooie actie en geeft een steek pass aan Ruben B. Ruben B. speelt ze voorbij met zijn snelheid, hij probeerde ene voorzet te geven maar er zat iemand tussen, uiteindelijk komt hij nog wel bij Aras en weet hij de 5-1 te maken. Liam maakt een mooie actie en schiet de bal door de benen van de verdediger van De Tukkers hierbij heeft hij nog balbezit en geeft een mooie assist aan Ruben B. en maakt hij hierbij zijn 2e doelpunt en het staat inmiddels al weer 6-1. Ruben B. schiet en komt op de lat hierbij komt de bal bij Liam terecht en geeft hij een mooie voorzet aan Ruben B. die de bal erin kopt en hierbij een hattrick heeft!! Het staat 7-1. Hierbij komt de wedstrijd tot einde. De jongens hebben een prachtige wedstrijd gespeeld, 1 voor 1 mooie acties gezien en mooie doelpunten natuurlijk. Ze hebben goed gepresteerd en hebben hierbij de overwinning verdient.