Operalaan 100
7577JA
OLDENZAAL
tel. 0541-510606

Na een aantal regenachtige dagen eindelijk weer een zonnige dag! Ons team vertrok daarom vol goede moed richting Oldenzaal voor de wedstrijd tegen de Esch JO13-1.
De start van de wedstrijd is gelijk van het begin al een beetje zoeken voor ATC, en gedurende de rest van de wedstrijd blijft de aansluiting maar niet komen en kan ATC niet echt een vuist maken.
Mooie aanval van de tegenpartij in de vijfde minuut maar perfect gestopt door Gyan. Prima voorzet van Ties en aangetikt door Parsa en via speler tegenpartij 0-1 voor ATC (eigen goal maar hij telt)
Al snel komt er antwoord door een schot op doel van de tegenpartij maar deze komt niet langs Gyan. Het oogt steeds allemaal wat rommelig. Dan komt de aanval wederom vanuit de tegenpartij. Vrij makkelijk loopt de speler van de Esch langs ATC en kegelt hem in de goal.  Stand 1-1.
Vrij vlot daarna een goede poging op doel en wordt het even gevaarlijk. Gelukkig weet Gyan de bal achter de lijn te krijgen.
Ruben krijgt een mooie kans maar weet het niet goed af te maken. Vrije trap voor de tegenpartij maar geen gevaar voor ATC. Nog een mooie redding van Gyan vlak voor rust.
De tweede helft begint direct met een goal van de tegenpartij. Een kans voor ATC!  De bal wordt heen en weer gekopt maar gaat niet hard genoeg richting goal en wordt daardoor redelijk makkelijk tegengehouden door de keeper. Vrije trap ATC mist helaas net doel.
Dan fluit de scheidsrechter en Ties krijgt geel! (Shirtje trekken? Mag dat ook al niet meer??)
Vervolgens krijgt de tegenpartij volledig de ruimte om te scoren vlak voor het eindsignaal. ATC staat 3-1 achter. Nog een doelpoging van Elena maar helaas niet raak. En vrij snel daarna scoort de tegenpartij vrij makkelijk door slordig verdedigend werk en onnodig balverlies.  Eindsignaal en stand 4-1.
Jammer, leren we van dus volgende keer beter tegen SDC’12 in Denekamp.