3e klasse 10

9 oktober 2021 8:30

F.J. Wijn

Randell Schwab
"Vandaag hadden we een spannende pot in het verschiet, de wedstrijd tegen mede koploper NEO.  Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.  De eerste helft begon heel gelijkopgaand, NEO had iets meer kansen dan ATC maar aan het eind van de eerste helft stond er een terechte 1-1 op het scorebord. De tweede helft starten wij direct heel erg goed door al binnen 2 minuten de 2-1 te scoren na een mooie aanval via Lynn en Luuk. ATC bleef vol gas gaan en druk zetten maar het was NEO die de stand weer gelijktrok. Er werd niet opgegeven door ATC wat resulteerde in de 3-2 voorspring in de 53e minuut. De laatste 5 minuten werden nog even heel erg spannend want NEO kwam er ineens vaker uit. Na een aantal keer de aanval te hebben afgewend braken ze vlak voor tijd nogmaals door waarbij onze keeper Morris net buiten de 16 een handsbal maakte en de bal daarna rustig het doel in rolde. We hadden echter het geluk dat de scheidstrechter al gefloten had dus kreeg NEO een vrije trap welke mooi gepakt werd door Morris. Hierna  werd er afgefloten waarmee we de winst over de streep hebben getrokken. Zoals eerder al gezegd een zeer spannende pot waarin wij bijna de gehele wedstrijd vol gas wisten te geven met mooi voetbal."

Lynn Brummelhaus
"Compact en breed staan ging goed, omschakeling kon beter, want NEO kon vaak een 1 op 1 met de keeper.
Spannend eind; scheids fluit voor hands, vrije trap, goeie redding Morris. Blij met eindresultaat!"

Nout Wessels
"We hebben goed gespeeld. In de eerste paar minuten hadden we het wat moeilijker. Daarna kwamen we sterk terug en hebben uiteindelijk terecht gewonnen. We gaan zeker voor de winst van de competitie!"