OLDENZAAL
tel. 0541-514348

Randell Schwab
"Vandaag weer eens een uitwedstrijd om een schappelijke tijd, we moesten om 10uur aftrappen bij FC Berhuizen in Oldenzaal.
Eenmaal daar aangekomen bleek dat we helemaal bovenop de berg moesten zijn. Na een beste beklimming en een tussenstop bij de kleedkamers werd er om 10uur afgetrapt. Het bleek een zeer spannende pot te worden want hoewel wij de overhand hadden verzuimden wij om te scoren.  Halverwege de 1e helft werd David A onderuitgehaald in het strafschop gebied en kregen wij een penalty die Mees er lekker in schoot.
Vlak na de rust werd David A nogmaals in het strafschop gebied omver geduwd en ditmaal mocht Jason aanleggen van 11 meter.
Langzamerhand kwam Berghuizen beter in de wedstrijd door hun laatste man. Deze grote jongen was onvermoeibaar en bleef maar gaan in zijn eentje. Uit het niets viel de 1-2 met nog 20min te spelen. Echt billen knijpen maar in de allerlaatste seconde van de wedstrijd schoot David A ons naar een verdiende 1-3 overwining!"

David Kuyper
"In de eerste helft kwamen we met 2 doelpunten voor door 2 penalty's.
In de tweede helft maakten de tegenstanders redelijk snel een goal, ze konden bijna terugkomen maar het lukte ze niet om te scoren, daarna scoorden we de 3-1 en toen was het beslist."

Gabriel Reefman
"Het was een leuke wedstrijd en we speelden goed, er waren heel goede passes en schoten op doel. Wij waren blij om nog een wedstrijd te winnen en we gaan er nog veel meer winnen."