We hadden meer verdiend tegen SVZW MO15-1 Eindstand 1 - 2

We hadden meer verdiend tegen SVZW MO15-1 Eindstand 1 - 2

ATC'65 MO15-2

1 - 2

SVZW MO15-1

Competitie

2e klasse 03

Datum

6 november 2021 10:15

Scheidsrechter

E.R. de Boer

Accommodatie

Sportpark Slangenbeek
Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

 

We waren er helemaal klaar voor we speelden voor het eerst in onze nieuwe zwarte trainingstenue gesponsord door INTERGAS, omdat onze tegenstander SVZW ook in het wit speelde.

Zoals altijd had Rene alles weer goed voorbereid en kregen we even een laatste PEPTALK van wat we moesten doen vandaag en hoe we gingen spelen, druk zetten, samen spelen en ga zo maar door maar het belangrijkste was toch wel HAVE FUN.

We begonnen goed aan de wedstrijd en speelde mooi samen na 10 min gaf ik (Nanouk) een voorzet waardoor Silke een klein tikje tegen de bal gaf en scoorde het was 1-0.

Het ging over en weer en we waren aan elkaar gewaagd maar door een hoge bal vanuit het midden geschoten (met wind mee) door SVZW ging de bal over onze keepster Marit heen en was het helaas gelijk.

We bleven met zijn allen vechten voor de bal en kregen kansen maar het geluk zat ons niet echt mee, de bal wou er gewoon niet in, op de paal, langs het doel, op de lat.

Toen kreeg SVZW een corner en met wat gelukt, wat zij wel hadden en wij niet ging de bal er helaas in en was het 1-2 het was tot in de laatste minuut nog heel erg spannend maar helaas hebben we net verloren.

 

Groetjes Nanouk

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!