Sportpark De Vikkerhoek
Kanaaldijk 12
7555PN
tel. 074-2421219

We begonnen de wedstrijd sterk. We hadden een aantal mooie acties en het spel ging gelijk op. De aanval van het andere team zag een gat in onze verdediging. Hierdoor hadden ze de kans en maakte een doelpunt. De stand was nu 1-0. Maar we gaven niet op. In de rust bleef de stand 1-0. In de rust bespraken we de aandachtspunten van de eerste helft. In de tweede helft begonnen wij wat minder sterk. Waardoor het spel een beetje rommelig was. De andere tegendoelpunten waren niet nodig. Na een aantal minuten kregen we ineens een boost van energie. En hierdoor kregen wij een kans waaruit Renske het eerste doelpunt scoorde. Even later scoorde Roos ons tweede doelpunt.

Doordat de tegenstander te lang doorliep bij een actie voor het doel. Raakte onze keeper helaas geblesseerd. Het doelpunt werd onterecht geteld door de scheidsrechter.  Later hoorden wij het fluitsignaal en eindigde de scheidsrechter de wedstrijd. De eindstand was 6-2.