Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Zaterdag 2 oktober speelden wij ATC'65 mo15-2 tegen Saasveldia mo15-1. In de eerste paar minuten ging het erg gelijk aan elkaar op. Na ongeveer 15 minuten werd het eerste doelpunt gescoord door Saasveldia en stonden we 0-1 achter. Vanaf dat moment stortte wij allemaal een beetje in en waren we erg slordig in de eerste helft. We hebben veel ballen onnodig weggeven waardoor er kansen ontstonden voor Saasveldia. Van al die kansen hebben zij er eentje benut en werd de 0-2 gemaakt vlak voor de rust. In de tweede helft speelden we veel beter dan in de eerste helft en gingen we erg gelijk aan elkaar op. Ook de kansen waren voor ons veel beter. 1 keertje ging het mis en werd er een lange afstands goal gemaakt door Saasveldia. Toen stonden we 0-3 achter. Vanaf dat moment ging het bij ons het veel beter en sneller dan bij Saasveldia. Ongeveer 15 minuten voor het eindsignaal maakte Nicky een hele mooie actie en scoorde de 1-3. Het eindsignaal werd afgefloten en we verloren 1-3 van Saasveldia mo15.