De Mors 3
7491DZ
DELDEN
tel. 074-3762598

Zaterdag 25 september gingen we naar Delden om een wedstrijd te spelen tegen Twickel.

We moesten om 11:15 bij de Job zijn en toen (bijna) iedereen er was vertrokken we richting Delden. We deden de warming up en daarna gingen we met elkaar even over passen. Om 12:15 was het startsein en begonnen we met de wedstrijd. Na ongeveer 5 min was het al 1-0. We speelden goed samen waren erg vlot en technisch maar uiteindelijk kwam toch nog de 2-0.Toen was het rust en hebben we wat dingen besproken die beter moesten. En we gingen toen weer door. In de 2de helt kregen we erg veel kansen en speelden we beter dan de 1ste helft. Maar in een corner werd toch de 3-0 gescoord. Maar we kregen nog een paar kansen maar helaas lukte het niet. Twickel kreeg ook nog wat corners maar gelukkig gingen die mis. Maar vlak voor tijd scoorde Twickel de 4-0. En toen was de wedstijd afgelopen. Helaas met 4-0 verloren.