ST Enter Vooruit / Enter MO15-1 – ATC’65 MO-15-2

Krompatte 2
7468AS
ENTER
tel. 0547-381626

Vandaag hadden we een wedstijd tegen ST Enter Vooruit. Ondanks dat we pas om 11.00 uur hoefden te voetballen was het nog erg koud. We hadden helaas ook maar een wissel vandaag, dus we moesten  nog harder ons best doen dan normaal. Door de blessure van onze keeper(s) stond Roos vandaag de 1e helft op goal. De eerste vijf minuten was het nog een beetje zoeken en helaas kwamen we na 5 minuten met 1-0 achter. Daarna begonnen we steeds beter te voetballen en kregen we ook een paar kansen. Na ongeveer 10  minuten voetballen viel Nienke geblesseerd uit. Vanaf dat moment hadden we geen wissel meer en moest iedereen de hele wedstrijd uit voetballen.

Ondanks het uitvallen van Nienke kregen we door goed samen te spelen via Nicky toch nog een paar goede kansen. Helaas maakten we geen gelijk.

Vanwege de kou hebben we maar een korte pauze gehad en in de 2e helft stond Mare op goal. We bleven goed samenspelen en al snel kregen we opnieuw een kans om gelijk te maken. Helaas ging de bal net naast. Enter kreeg meteen daarna een kans en scoorde wel en aan het eind van de wedstrijd scoorde Enter nog een keer.  Met 3-0 verloren…

We hebben goed gespeeld en het samenspelen wordt steeds beter. Jammer genoeg hebben we geen doelpunt gemaakt. Nog twee wedstrijden te gaan…