ATC MO15-1 verliest ietwat geflatteerd van Quick MO15-1 met 5-1

Primulastraat 15
7572AS
OLDENZAAL
tel. 0541-531844

De meiden van ATC speelden vandaag weer tegen Quick, dit keer in de competitie.  In het begin is het spel wat rommelig van beide kanten.  Na een minuut of 8 komt een misser van ATC bij de linksbuiten van Quick terecht die de bal binnen schiet, 1-0.  Even later is het gevaarlijk aan de andere kant. ATC krijgt in totaal vier corners waarbij de bal één keer van de lijn wordt gehaald.  Het spel gaat op en neer.  De meiden van Quick zijn fysiek sterker, maar ATC zit er bovenop.  Dan zet ATC een aanval op. Demi H. gaat er rechts langs, haalt de achterlijn en geeft een voorzet. Deze gaat mooi over de keepster maar het lukt Sienna niet de bal binnen te lopen.  Net voor rust houdt keepster Romée de bal heel goed tegen als Quick uit een hoekschop probeert te scoren. Ruststand 1-0.
Na de rust gaat het eerst gelijk op, maar Quick wordt steeds wat sterker ten opzichte van ATC. Dit resulteert in een doelpunt vanaf de rechterkant, 2-0. En vijf minuten later wordt het 3-0. Keepster Jonne verricht in eerste instantie een prima redding maar in de rebound let Quick veel beter op dan ATC.  De 4-0 komt tot stand na niet goed uitverdedigen van ATC. In eerste instantie wordt de bal prima afgepakt maar de vervolgpass komt bij een Quick speelster terecht die de bal mooi van afstand binnenschiet. De 5-0 komt uit een hoekschop. Dan doet ATC wat terug. Demi H. maakt een prachtig doelpunt vanaf de linkerkant, 5-1. Net voor het eindsignaal kan Tessa de stand op 5-2 brengen maar haar schot gaat net langs de paal. Een verdiende overwinning voor Quick maar de uitslag is groter dan het krachtsverschil was vanmorgen.