7461DX
RIJSSEN
tel. 0548-541944

Top dames... vorige week gelijk gespeeld, maar deze week willen we graag winnen. Dat zou in principe ook moeten kunnen want we moeten tegen Excelsior 31 (in Rijssen) die hekkensluiter (laatste) is, maar dat zegt niet altijd alles. Dus ook nu moeten we alles geven wat we in ons hebben.

Het fluitsignaal is gegaan. Het spel is begonnen. De bal gaat veel heen en weer en we gaan een tijd gelijk op. Na een mooie pass vanuit het middenveld, kreeg Britt de bal en schoot op het doel. De keeper raakte met de vingertoppen de bal aan, maar het was niet genoeg. Stand 0-1.

Ook Excelsior kreeg een paar kansen, maar gingen er niet in door het goede samenwerken van de verdedigers. Ook kregen de dames van Excelsior een paar hoekschoppen. Maar de keeper zette ons goed neer en daarom weer geen grote kans voor de tegenstander.

Het middenveld onderschepte keer op keer de bal en zo kwamen wij steeds meer aan goed samenspelen toe. Na weer een balveroverring door ATC kwam Simran aan de bal en maakt een mooie loopactie en komt voor het doel en schiet. Stand 0-2. En vlak daarna weer een zelfde situatie, Simran schoot weer op doel en met succes. Stand 0-3. Einde eerste helft.

De tweede helft is begonnen. De tegenstander maakt het ons steeds moeilijker, maar we houden stand. We hadden nog een paar kansen met de harde lange afstand schoten van Esmee. Helaas gingen ze er niet in.

Door een overtreding van Excelsior kregen we een vrije bal. Yannicke mocht deze nemen. Ze schoot en de bal ging er via de binnenkant paal in. Stand 0-4.

De tweede helft bleef stabiel en we hielden de ballen uit ons doel. Zelfs bij een gevaarlijk schot van de tegenstander hield de Myrthe de bal tegen. Het fluitsignaal is gegaan. Eindstand 0-4 voor ATC.

Allemaal goed gespeeld meiden! Weer een wedstrijd waar we met z'n allen trots op kunnen zijn.