Bon Boys 1 (zon)

2e klasse J

3 oktober 2021 14:00

N.G. Raaben

Op een herfstachtige dag wist ZO1 de goede competitiestart geen vervolg te geven. Een zwakke start aan de tweede helft, was mede debet aan de nederlaag op eigen terrein.

Bon Boys begon goed aan de wedstrijd maar m.u.v. enkele kleine mogelijkheden, hielden wij goed stand. Na een kwartier spelen werden wij de dominante partij, alleen ontbrak de absolute scherpte in het aanvallen om langszij te komen. Kansen waren er over en weer, waarbij Niels ons op de been hield.

Direct bij de aftrap voor de tweede helft werd een te korte terugspeelbal het kantelpunt in de wedstrijd. Het daaropvolgende afstandschot leek vervolgens houdbaar, maar verraste vriend en vijand (0-1). Waar het een evenwichtige wedstrijd bleek in de eerste helft, duurde het lang voordat we ons herpakten. Het grossierde in onnodig balverlies, waardoor het een rommelige wedstrijd was en wij zelden stootkracht lieten zien.

Met een slotoffensief hoopten wij de gelijkmaker te forceren en deze lag op de voet van Nick, echter kwam hij net een teenlengte tekort. De spreekwoordelijke deksel (0-2) kregen wij na slordig uitverdedigen in de slotminuten.

Een onzorgvuldig ZO1 verliest vandaag terecht en mag zich gaan voorbereiden op een confrontatie met Eilermark uit Glanerbrug. Eilermark dat met het aantrekken van een karrenvracht aan spelers tot nu toe de maximale score heeft behaald, zou weleens één van de titelkandidaten kunnen zijn in onze klasse.