ATC MO15-1 uitgeschakeld in het bekertoernooi door Quick '20 MO15-1

Quick '20 MO15-1

Zwaluwen Jeugd Beker Meiden O15 1e ronde Groep 1 01

28 oktober 2021 19:00

B.R. Reuvekamp

Deze donderdagavond staat de bekerwedstrijd thuis tegen Quick '20 uit Oldenzaal op het programma. Een sterk team waar we de laatste jaren niet van gewonnen hebben.  Vanaf het fluitsignaal maken de meiden van Quick het spel. ATC verdedigt en probeert er uit te komen door te counteren over de flanken. Demi H lukt dit goed en ze gaat op rechts goed door. Ze geeft een prima voorzet op Sienna maar helaas heeft zij teveel tijd nodig om de bal te controleren. Weg kans. Na 10 minuten spelen is het aan de andere kant wel raak. Uit een hoekschop komt de bal in de handen van keepster Carmen die hem niet klemvast krijgt en de bal rolt ongelukkig het doel in, 0-1 voor Quick. Quick bepaalt het spel en ze krijgen na 12 minuten spelen weer een hoekschop. Deze zijn erg gevaarlijk. Ook hier wordt uit gescoord, 0-2. ATC verdedigt en probeert te counteren. Dit lukt af en toe over rechts via Demi H. maar er wordt niet gescoord.  Met de hoekschoppen van Quick weet ATC niet goed raad. Quick kopt een paar keer goed maar gelukkig wordt er in de eerste helft niet meer gescoord. Ruststand 0-2. Na rust ziet het publiek hetzelfde spelbeeld. Quick valt aan en ATC verdedigt met man en macht. Het gaat er fysiek soms hard aan toe.  Na 20 minuten spelen in de tweede helft krijgt Quick weer een hoekschop. Deze wordt op maat voorgegeven en prima ingekopt, 0-3.  ATC probeert er uit te komen maar het lukt niet. Keepster Anne verricht nog enkele zeer goede reddingen waardoor het lang 0-3 blijft. In de laatste minuut van de wedstrijd weet een speelster van Quick toch de 0-4 te maken met een afstandsschot. Een terechte overwinning voor Quick. dat verder bekert.
ATC MO15-1 heeft geen keepster en dat vooral breekt het team, ook in deze wedstrijd weer, op. Erg jammer.