ATC MO15-1 verliest met hulp van de scheidsrechter van BonBoys met 2-1

Kolenbranderweg 11
7482SE
HAAKSBERGEN
tel. 053-5725121

Om 13 uur trapt ATC af voor de wedstrijd in Haaksbergen tegen Bonboys/Hoeve Vooruit.  Het team staat wat gehavend op het veld. Demi H en Asha zijn beiden geblesseerd. Gelukkig kan Demi H wel keepen en vervangt zij Asha.
Na één minuut spelen creëert ATC een eerste kans. Een aanval via Linn, Tessa en Noa brengt de bal bij Sienna. Haar schot gaat helaas net naast. Vijf minuten later krijgt Noa de bal, ze speelt zichzelf vrij en schiet. Haar schot is niet hard genoeg en de keepster kan hem simpel pakken. In de tiende minuut gaat een mooi afstandschot van Demi W naast. En zo gaat het door. ATC zet druk maar BonBoys verdedigt stevig. Na een kwartier spelen wordt er van achteruit een aanval opgezet via Carmen en Noëlle. Zij zet voor op Noa maar ook dit schot gaat naast het doel en even later verdwijnt een bal via de keepster over de lat. BonBoys loert op een counter en probeert met hoge diepe ballen wat terug te doen. Vlak voor rust krijgt BonBoys onterecht een hoekschop, het is een overduidelijke achterbal. De bal wordt in het vijfmeter gebied gebracht. Een ATC verdedigster wordt onderuit gehaald, de speelsters van BonBoys lopen over haar heen maar dat mag allemaal. De keepster wordt zwaar gehinderd als ze de bal wil pakken, mag ook allemaal. Net zo lang tot de bal over de doellijn verdwijnt en de scheidsrechter naar de middenstip wijst. 1-0 voor BonBoys. Dit is tevens de ruststand.
Na de rust is ATC feller dan in de eerste helft, mede door het optreden van de scheidsrechter dat steeds erger wordt. Romée gaat goed door en schiet, maar de keepster weet de bal in tweede instantie te pakken. Enkele minuten later is er een duel rond de middenlijn waarbij Jonne door een speelster van BonBoys naar de grond wordt gewerkt. Ze krijgt geen vrije bal, sterker nog, BonBoys krijgt een vrije bal. Deze wordt genomen en uit buitenspelpositie binnen geschoten. De scheidsrechter negeert het vlagsignaal van de grensrechter. Wederom een doelpunt na een foutieve beslissing van de scheidsrechter, 2-0. ATC probeert van alles. Tessa schiet na een verre ingooi van Sienna net naast. Na een kwartier in de tweede helft is het dan eindelijk raak door een prachtig afstandsschot van Noa, 2-1. Een paar minuten later gaat Sienna op rechts goed door en ze zet de bal op maat voor op Noa voor het doel. Die schiet echter recht op de keepster af, wat zonde. Twee minuten later is er weer een kans. Dit keer haalt een speelster van BonBoys een schot van Tessa van de lijn. Het duel wordt grimmig. Een speelster van BonBoys komt met gestrekt been in op Noa. De scheidsrechter geeft geen vrije bal. Ook al geeft de speelster zelf toe dat ze fout zit. Sterker nog, de scheidsrechter hervat vervolgens zelf het spel, heel bijzonder, door de bal naar de achterste linie van ATC te schieten.
Na een half uurtje spelen wordt Noa in het strafschopgebied onderuit gehaald. Een zuivere penalty maar niet met deze scheidsrechter in het veld. Hij laat doorspelen alsof er niets aan de hand is. En zo eindigt de wedstrijd in een 2-1 stand en verliest ATC niet alleen de wedstrijd maar is de strijd voor het kampioenschap ook voorbij. Quick '20 kan nu wel heel makkelijk de titel binnenhalen. De meiden van ATC en de leiding verlaten hevig teleurgesteld het veld en zijn boos over zoveel onrecht. Verliezen is prima, maar niet op deze manier.