ATC MO15-1 geeft niks weg en wint eenvoudig met 0-3 van TVC MO15-1

Sportlaan 10
7651LD
TUBBERGEN
tel. 0546-000000

Het is knap koud als de scheidsrechter op het gras van veld 3 in Tubbergen fluit voor het begin van de wedstrijd TVC MO15-1 - ATC MO15-1. Vanaf het begin bepaalt ATC het spel. De bal word rondgespeeld en de opening in de verdediging van TVC wordt gezocht. Die staan met acht speelsters rond de 16 waardoor het lastig is om er door te komen. Sienna is goed op dreef op de rechterflank. Ze passeert haar directe tegenstandster keer op keer en geeft goed voor. Het lukt helaas niet om af te ronden. Na acht minuten spelen is het raak. Linn, die een hele goede wedstrijd speelt, schiet de bal naar Demi H. Die maakt een één-twee met Sienna en schiet vanaf de zestien de bal over de keepster van TVC binnen. De verdiende 0-1 voor ATC staat op het scorebord. ATC blijft de bal rondspelen. Door de hobbels in het gras komt de eindpass helaas vaak net niet goed genoeg aan om tot scoren te komen. TVC verdedigt en komt zelf niet aan aanvallen toe. Keepster Jonne heeft behalve twee terugspeelballen niks te doen in de eerste helft. Beide teams zoeken met een 0-1 stand de kleedkamers op.
Na rust zien de toeschouwers hetzelfde beeld. ATC maakt het spel en TVC verdedigt. Na zo'n tien minuten in de tweede helft gaat Noëlle op links goed door. Ze geeft de bal op Sienna die hem meegeeft aan Demi H. Die legt de bal klaar voor zichzelf en schiet wederom vanaf de 16 de bal over de keepster in de kruising binnen, 0-2. Tien minuten later kan het ATC publiek weer klappen. Maartje zet van achteruit de aanval op met een pass op Demi W. Zij legt de bal klaar voor Demi H die voor de derde keer de bal vanaf zo'n 17 meter over de keepster binnenschiet, 0-3.
Hierna wordt er niet meer gescoord en ATC wint met 0-3 van TVC.
Op basis van het spel had ATC met meer doelpunten verschil moeten winnen. Er werd goed rondgespeeld, van achteruit opgebouwd met goede loopacties. Het hobbelige veld was zeker nadelig voor het spel van de meiden uit Hengelo.