ATC MO15-1 en BWO MO15-1 delen de punten na een spannende pot vol strijd

Sportpark De Noork
Oldenzaalsestraat 518
7558PW
tel. 074-2911659

Eindelijk mag er weer gevoetbald worden. ATC MO15-1 mag meteen aan de bak: de derby tegen BWO MO15-1 staat deze zaterdagmiddag op het programma. De eerste tien minuten van de wedstrijd maakt ATC het spel. Ze spelen de bal van achteruit goed rond. Dit leidt tot een eerste kans als Noa uit de draai op goal schiet. De keepster van BWO houdt haar schot goed tegen. Daarna gaat het gelijk op en speelt het spel zich voornamelijk tussen de beide zestienmetergebieden af. BWO is af en toe gevaarlijk  uit een hoekschop. Eén ervan wordt gelukkig voor ATC naast gekopt. ATC is er op gebrand dit keer niet van BWO te verliezen en de meiden leveren volop strijd. Samen gaan ze voor iedere bal. In de eerste helft zijn er geen kansen en de ruststand is 0-0.
Na de thee geeft Noa na zo'n tien minuten spelen een perfecte pass op Anne-Claire. Die gaat goed door op rechts, kapt en schiet op goal. Helaas komt haar schot tegen de binnenkant van de bal en kan de BWO keepster daarna op de bal duiken en een doelpunt voorkomen. Het spel gaat op en neer al is BWO in het laatste kwartier sterker dan ATC. Ze krijgen een hele goede kans op 1-0, maar de bal wordt gelukkig hoog overgeschoten. BWO krijgt nog een paar kansen maar de keepster van ATC keept uitstekend en verricht een paar goede reddingen. Ook de verdediging van ATC houdt erg goed stand. De wedstrijd blijft tot het einde erg spannend. Want ook ATC komt nog een paar keer in het strafschopgebied van BWO maar tot scoren komt het niet. Dan klinkt het eindsignaal. De meiden van ATC gaan moe gestreden maar met een lach van het veld. Ze nemen een dik verdiend punt mee terug naar huis en er is niet verloren van BWO.