Vandaag moesten we tegen AVC Heracles

Vandaag moesten we tegen AVC Heracles

avc Heracles MO15-1

5 - 0

ATC'65 MO15-2

Competitie

2e klasse 06

Datum

26 maart 2022 11:45

Scheidsrechter

R. Smits

Accommodatie

Sportpark avc Heracles
Verlengde Sportlaan 1
7607ZM
ALMELO
tel. 0546-851305

 

Om 11:45 klonk het startsein en al snel was er een kans voor Heracles maar die werd goed geblokt door de achterhoede. Het veld was slecht waardoor de ballen moeilijker waren om aan te nemen maar we gingen door en kregen ook een paar goede kansen. Ook door het slechte bobbelige veld viel het eerst onnodige tegendoelpunt. En meteen hierna ook de tweede.

Heracles kreeg een paar corners maar die gingen er gelukkig niet in doordat we goed verdedigden. Helaas vlak daarna wel het derde tegendoelpunt vooral omdat we aanvallender begonnen te spelen waardoor Heracles meer ruimte kreeg.

Vlak voor het fluitsignaal van de rust kregen we de bal niet goed weg met het uitverdedigen waardoor Heracles vlak voor rust nog 2x kon scoren. Ook hierbij kwam dit door het slechte veld dat hobbelig was met meer zand dan gras.

In de rust gingen we naar de kleedkamer en op het veld werden nog wat dingen besproken we gingen volle moed de tweede helft in. Heracles was niet helemaal scherp waardoor wij al snel een kans kregen maar hier kwam niks uit. Heracles  werd ook al wat aanvallender maar wist in de hele 2e helft niet een doelpunt te maken. Ook wij konden niet scoren waardoor de ruststand ook de eindstand was: 5-0.

Marit

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!