Primulastraat 15
7572AS
OLDENZAAL
tel. 0541-531844

Vandaag de 3e wedstrijd van dit seizoen. Onder een stralend zonnetje werd om 11.15 uur afgetrapt in Oldenzaal. Het is vandaag een taaie tegenstandster, dus de mouwen moesten worden opgestroopt. Dit gaat hartstikke goed, maar in de 10e minuut wordt het uit één van de eerste kansen 1-0 voor Quick. Dit tikkie moesten we even verwerken en in de 12e minuut was het ineens 2-0. Na enkele positie wisselingen op het veld kwamen we steeds beter in de wedstrijd. Niet bang voor de duels, kwamen we steeds verder naar voren. Vlak voor rust werden we dan ook beloond voor ons harde werken en werd het 2-1 door Eline, zij rondde een prima aanval over rechts af door hard en hoog binnen te schieten.

Met een goed gevoel gingen we de rust in. Na wat tactische aanwijzingen begon de 2e helft. Niet iedereen was even wakker en direct in de 1e minuut na rust werd het 3-1. We lieten ons niet uit het veld slaan en stroopten de mouwen iets verder op. Maar langzaam maar zeker kwam de vermoeidheid ook wat om de hoek kijken. Er werden niet veel kansen gecreëerd en uit één van de counters van Quick werd er door hun in de 23e en 25e minuut gescoord, zodat de eindstand op 5-1 kwam te staan.
We hebben deze wedstrijd hard gewerkt. Het ontbrak ons aan een beetje geluk om nog een paar kansen meer te creëren.