Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Vandaag de 4e wedstrijd van dit seizoen, net als vorige week een heerlijk zonnetje maar nu met een venijnig koud briesje waar we thuis tegen Losser MO15-1 aftrapten om 10:15 uur.

Gezien de stand zagen we daar wel mogelijkheden en dat was ook lang zo, de eerste 15 minuten ging het spel op en neer, Losser kwam er wel meer door maar liepen gelukkig vaak buitenspel. Helaas liepen we in 16e minuut wel tegen een tegendoelpunt aan waarna we de toch goed bleven combineren. Dit mocht niet baten, in de 25e minuut opnieuw een tegendoelpunt door ongelukkig balverlies.

Gelukkig lieten we de kopjes niet hangen en Fleur wist op snelheid zich vrij te spelen en plaatste de bal in de 26e minuut in de linkerhoek, stand nu 1-2. Kort daarop wederom van Fleur een mooie passeeractie en nu weer prijs in de rechter bovenhoek.

Met goed gevoel de rust in maar in het begin van de 2e helft in de 38e en 42e minuut gaven we Losser teveel ruimte waaruit 2 tegendoelpunten kwamen.

Helaas moesten we om dezelfde reden in de 49e minuut nog een tegendoelpunt incasseren waardoor we op een 2-5 eindstand kwamen.

Hier had meer in gezeten en nu alle pijlen op de uitwedstrijd bij het altijd lastige Heracles volgende week.