41'

1e klasse 7

21 mei 2022 8:30

Anoniem

De eerste helft was voor de gasten. SDC was op veel fronten scherper en sneller dan ATC'65. Waar SDC verzorgd samen speelde, ging ATC'65 voor de individuele acties. Waar SDC de duels 110% aanging, liefs ATC'65 zich af troeven door een fellere tegenstander. Hetgeen resulteerde in een 0-2 achterstand in de rust.

In de rust riepen de spelers elkaar tot de orde. ‘Wij kunnen veel beter, alleen moeten wij het samen gaan doen!’ werd er geroepen. Zo gezegd zo gedaan.

ATC'65 schoot uit de start blokken en dit resulteerde in de 1-2 door Elena binnen 2 minuten na rust. Daarna hield ATC'65 het overwicht in de wedstrijd. Het leek een omgekeerde wereld. ATC'65 troefde SDC af op de vlakken waar het in de 1ste helft andersom was. Via een diepe bal op @parsa17998 kreeg Elena de kans op de 2-2, raak! ATC'65 had zichzelf terug geknokt. Het laatste doelpunt werd gemaakt door @rubenbrijker09 vanuit een hoekschop van @amirsediqi12 ! SDC werd in de 2e helft niet meer gevaarlijk. Zeker was de overwinning nog niet door het minimale verschil in doelpunten. Toch trok ATC'65 de overwinning over de streep! Een super come back van het team! 💪🏻⚽️

Morgen staat de laatste wedstrijd op het programma. Wij ontvangen thuis SV de Lutte JO13-1. Morgen schijnt de zon weer als wij aftrappen om 10:15, graag tot morgen! 👋🏻