Kanaaldijk 12
7555PN
HENGELO OV
tel. 074-2421219

Een wedstrijd om snel te vergeten! Vanaf de aftrap was het duidelijk dat Wilhelminaschool scherper, gevaarlijker en beter was. Dit resulteerde in een snelle achterstand. ATC speelde onzorgvuldig en kwam nauwelijks aan aanvallen toe en moest toe zien hoe Wilhelminaschool gevaarlijk bleef. Na een 15 minuten kwam ATC beter in de wedstrijd en zette de tegenstander beter onder druk. Dit resulteerde in een aantal fouten van Wilhelminaschool waaruit Ruben Brijker wist te scoren. Reden tot juichen was er nauwelijks omdat na de 1-1 al snel de 2-1 viel. ATC rechtte de rug en bleef drukken. Een goede aanval vanaf de rechts naar links resulteerde dat Parsa oog in oog kwam met de keeper en genadeloos raak schoot, 2-2! Wederom was de euforie van korte duur, via een snelle aanval kwam Wilhelminaschool op 3-2. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee kwamen wij totaal niet meer aan voetballen toe. Al snel viel de 4-2. Waarna wij nog een tweetal goed uitgespeelde kansen niet benutte om de 4-3 binnen te schieten. Na de 5-2 was het verzet gebroken en gingen de koppen hangen. Hier profiteerde Wilhelminaschool van en scoorde nog 2x, eindstand 7-2. Wij houden vast aan de eerste helft en vergeten gauw de tweede. Vanavond staat een oefenduel op het programma tegen Quick’20 JO13-2!

SV Wilhelminaschool JO13-1 vs ATC’65 JO13-2 7-2 (3-2)