Boekelosestraat 275
7548AS
ENSCHEDE
tel. 053-4282689

ATC begint fris en scherp aan het duel. Elk duel wordt maximaal aangegaan, achterin geven we weinig weg en verschillende aanvallen worden opgezet. Een prima eerste helft die helaas niet beloond wordt met een doelpunt! ATC creëert genoeg en goede kansen maar weet telkens het net niet te vinden! Via een corner komt de thuisploeg op 1-0.
Met deze stand gaan we rusten.

Na de rust lijkt het wel alsof ATC in de eerste helft al haar krachten heeft verspild. Het tempo gaat omlaag en de tegenstander weet hier goed van te profiteren. Na de 2-0 knakt er iets bij de gasten.
Unisson weet hiervan te profiteren door een penalty te benutten (3-0) en een vrije trap op de 16 meter schitterend binnen te schieten (4-0).

Genoeg om aan vast te houden en te verbeteren. De komende twee weken zijn we vrij ivm de vakantie. ☀️⚽️