Enter Vooruit JO13-1 vs ATC’65 JO13-2 3-7 (0-2)

2-5 @rubenbrijker09
2-6 @_pe8ijn_
3-6 Enter
3-7 @ferencbeltman

ATC begint slordig aan de wedstrijd. Enter zet hoog druk en is fanatiek in het afjagen. De withemden hebben hier in het begin moeite mee en komen niet in ons spel.

De linksbuiten van Enter had gisteren zijn sprint schoenen aan en zette het telkens op het lopen. Gelukkig wist Gyan tweemaal redding te brengen!

ATC schudde wakker en kreeg het betere van het spel. Een aantal goed opgebouwde aanvallen via de flanken zorgde ervoor dat wij gevaarlijk werden. Helaas zonder resultaat. Tot dat Parsa bedacht dat het wel mooi was geweest en met een actie 2 man passeerde en verwoestend uithaalde, 0-1! De 0-2 volgde vlak voor rust. Aram speelde de bal diep op Elena die aflegde op Araz en scoorde. Met die comfortabele stand gingen wij rusten.

Na de rust begon ATC weer slap aan de 2e helft. Enter was agressiever in de duels en creëerde kansen. Echter een lange bal op Ruben Brijker zorgde ervoor dat hij oog in oog met de keeper stond, 0-3! Gelijk na de aftrap werd het 1-3… De 1-4 kwam voort uit een aanval over links en een voorzet van Ruben Brijker, die Elena alleen voor een leeg doel zette en koel scoorde. Wederom scoorde Enter gelijk na de aftrap de 2-4.

ATC bleef druk zetten, Araz liep door op de keeper die de bal half wegtrapte voor de voeten van Ruben Brijker die niet twijfelde en vanaf 30 meter raak schoot, 2-5!

De toeschouwers die tot het einde bleven werden vermaakt met 3 doelpunten in de blessure tijd! Pepijn schoot vanuit een afgezwaaide corner raak, 2-6! Wederom scoorde Enter vanaf de aftrap en zag ATC er niet goed uit, 3-6. Tot slot kreeg ATC een corner waaruit Ferenc de scherpste was in de kluts en een doelpunt mee prikte! 3-7!

Een goede overwinning met voldoende aandachtspunten om te verbeteren! Deze week nemen wij het dinsdag thuis op tegen HVV Tubantia (oefen, aftrap om 18:00) en zaterdags spelen wij uit tegen De Tukkers om 11:30 voor de competitie