ATC'65 begint met een gehavend team aan de wedstrijd

1e klasse 7

19 maart 2022 8:30

Anoniem

ATC’65 JO13-2 vs KOSC JO13-1  0-3 (0-0)

ATC'65 begint met een gehavend team aan de wedstrijd. Helaas zorgt ziekte en blessures voor een onvolledig team. Maar gelukkig zijn er spelers van andere teams die bij ons konden aansluiten! De wedstrijd gaat in de begin fase gelijk op. Beide teams proberen voetballend tot kansen te komen. Dit lukt beide teams ook, maar de aanvallers van de teams weten niet de kansen te verzilveren. Een gelijk opgaande wedstrijd in de eerste helft dus.

We zoeken de kleedkamer op met de brilstand. Na de rust probeert ATC'65 weer verzorgd tot kansen te komen. Dit lukt wederom maar telkens is het schot niet voldoende om de keeper van KOSC te verschalken. KOSC is duidelijk scherper en gretiger uit de kleedkamer gekomen en wint op het middenveld, onder leiding van een boom lange captain elk duel. Als snel volgt de 0-1 en 0-2. Waarna bij ATC'65 alle hoop op een goede afloop wegvloeide. Jammer want kansen creëerden wij genoeg. Het spel van ATC'65 werd er niet beter op en KOSC was de laatste 10 minuten heer en meester. In de laatste minuut viel dan nog de 0-3. Genoeg stof tot nadenken en ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd over 2 weken uit tegen Enter vooruit! ⚽️