Arend Baanstraat 102 A
7461DX
RIJSSEN
tel. 0548-541944

Om 11:00 speelden we uit tegen Excelsior.  De wedstrijd begon en we begonnen slordig en daardoor was binnen 5 min als snel de eerste goal van de tegenstander. Al snel volgde de er een penalty en vlak daarna de andere goals. De tegenstander heeft 6x gescoord, maar 1 daarvan was buitenspel dus was het in de rust 5-0 dit kwam omdat we haast niet aan de bal kwamen en bijna niet over de middellijn konden komen. In de rust hebben we te horen gekregen wat we anders moeten doen en hebben we een nieuwe opstelling gekregen! Met de nieuwe opstelling zijn we sterk aan de 2e helft begonnen en was het doel om toch nog een goal te maken, die kwam er snel door Aniek en vlak daarna de goal van Tess. Helaas scoorde de tegenstander ook nog een goal maar we bleven goed door spelen, hadden ook nog een paar kansen die er niet ingingen. En jammer genoeg er kwam helaas nog een penalty voor de tegenstander maar die ging gelukkig tegen de paal!