VDZ MO17-1

Hoofdklasse 01

14 mei 2022 12:15

W. Roosjen

Vandaag begon onze wedstrijd om 12:15, we begonnen vol goede moed aan onze eerste helft. Er waren wat aanpassingen aan onze opstelling waardoor Mette voorin begon en Aniek achterin. We creërde gelijk al kansen. Na een minuut of 10 werd de eerste goal door onze Mette binnen geschoten. Vervolgens werd de 2-0 ook binnen geschoten door Maudje. Vlak na de 2-0 werd door de tegenstander al gauw de 2-1 gemaakt. Hierna kakten we wat in en begon de tegenpartij wat zelfvertrouwen te krijgen. Met deze 2-1 gingen we ook de rust in.

Na de rust werd onze opstelling weer wat aangepast, we gingen van 3 5 2 naar 4 4 2 en werden Mette en Aniek weer omgedraaid. We begonnen na de rust weer lekker, er werd veel druk uitgeoefend. Al gauw werd er dan ook een heerlijke goal gescoord door Sara, 3-1!! Na de 3-1 scoorde de tegenpartij de 3-2, toen kwam Aniek met de 4-2. Aniek was zo lekker bezig dat ze vervolgens ook nog de 5-2 scoorde. Toen kwam de tegenpartij weer even terug en scoorde de 5-3 en dit was dan ook de eindstand.

Ondanks het hele hete weer hebben we eindelijk weer 3 puntjes binnengesleept! Laten we dit zo volhouden!