Bekerwedstrijd BWO - ATC’65 (Uitslag 2-4)

ATC'65 1 (zon)

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 18

16 september 2022 20:00

W. ten Damme

Onze laatste bekerwedstrijd hebben we afgelopen vrijdag gespeeld tegen BWO, op papier een uitwedstrijd. Door een defecte lichtinstallatie werd de wedstrijd echter gespeeld op sportpark Slangenbeek.

Na het verlies vorige week tegen Achilles konden wij alleen nog maar door met winst en dan nog waren we afhankelijk van de andere wedstrijd in de poule Tubantia-Achilles ’12.

Dat de jongens hiervan doordrongen waren bleek wel uit het aantal kansen die er gecreëerd werden in de eerste 20 minuten, welgeteld 6 kansen om tot scoren te komen. Schoten van Pascal, Ebi en Gilian misten echter de precisie of werden goed geblokt door de verdedigers van BWO.

In de 23e minuut was het echter wel raak, een voorzet van de linkerkant werd goed doorgetikt door Ebi en waarschijnlijk ook nog een verdediger van BWO belandde de bal in het doel. Met goed aanvalsspel gingen de boys lekker door wat voor rust resulteerde in de 2-0 van Gilian.

Na rust hadden we wat meer moeite om het spel naar ons toe te trekken, echter hadden we nog steeds de overhand. In de 56e minuut kwam BWO echter terug tot 2-1 na een ongelukkig eigen doelpunt. Drie minuten later bracht Florian middels een fraai schot van 20 meter de stand op 3-1. Een minuut later werd het gelijk ook al 4-1 door Gilian na een prachtige steekpass van Stefano. Vanaf dit moment lieten we de teugels ietwat vieren en kon BWO wat meer richting onze goal komen, in de 70e minuut werd de eindstand dan ook bepaald op 4-2.

Helaas zijn wij door de winst van Tubantia, uitgeschakeld in de beker en kunnen we ons volledig focussen op de competitie.

Opstelling ATC; Niels, Stan, Bas P., Tariq, Michernaldi, Stefano, Koen (60’ Bart), Gilian, Max (17’Florian), Ebi, Pascal (72’Luuk).

A.s. zondag spelen we onze eerste competitiewedstrijd uit tegen Reutum, aanvang 14.00 uur.