De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

Vandaag hebben we een wedstrijd gespeeld tegen HHC Hardenberg. Na 45 minuten gereden te hebben konden we eindelijk beginnen met de wedstrijd. We begonnen slecht en al vrij snel stonden we 1-0 achter. Gelukkig scoorde Iris een mooie doelpunt en stonden we gelijk. Einde van de eerste helft begon het hard te regen en uiteindelijk onweer, maar gelukkig kon de wedstrijd gewoon doorgaan.
De tweede helft ging een stuk beter en scoorden we veel goals achter elkaar. Het is uiteindelijk 2-8 geworden. Carmen, Lois, Camila, Iris allemaal gescoord. Ruth en Sara hebben zelfs 2 goals gescoord.