Almeloseweg 145
7615NA
HARBRINKHOEK
tel. 0546-870403

Afgelopen zaterdag hebben wij (de meiden onder de 20) gespeeld tegen MVV'29.  De eerste paar minuten waren erg spannend tot MVV'29 hun eerste goal scoorde. Het begon erg hard te regenen waardoor het erg moeilijk was om grip te houden over de bal. Tot Sara een doelpunt maakte en het weer 1-1 was.  We kregen een paar goals tegen tot Ruth zorgde voor een doelpunt.
Carmen en Iris hebben beide een helft gekeept. Onder de wedstrijd werd Lois onderuit gehaald. Ze ging met een enkelblessure het veld af.
In de laatste minuten scoorde Aniek nog een doelpunt. We eindigde een sportieve wedstrijd met 5-3 verlies.