2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 05

Horstlaan 3
7602AM
ALMELO
tel. 0546-863473

De 2e wedstrijd van het seizoen! Een lastige tegenstander die in de voorbereiding al van veel hoofdklasse ploegen heeft gewonnen. Het wordt vandaag hard werken en alles afmaken wat we kunnen afmaken. In de 1e helft ging het veel heen en weer, voetballend kwamen we en weinig aan te pas maar in de omschakeling konden we er toch 2x goed uitkomen. Rust 0-0. In de 2e helft kwamen we heel snel 1-0 achter door een goede goal van Luctor, zonder maar kan gebeuren…. Na de 1-0 werd het snel 2-0 door een goede dieptebal van achteruit over de verdediging heen. Na de 2-0 bleef bleef het lang gelijk opgaan, maar toen kwam er binnen 3 minuten de 3-0 en de 4-0 waarna de pit er wel uit was bij de jongens. Voetballend onvoldoende vandaag tegen een betere tegenstander.