2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 05

Kemnaweg 14
7665RJ
ALBERGEN
tel. 0546-441956

Daar gaan we dan…. De 1e wedstrijd van het seizoen, veel getraind op de simpele dingen om de jongens aan elkaar te laten wennen en om ze veel gas te laten geven tijdens de wedstrijden. In de wedstrijd beginnen we slordig waarna we als staf een aantal kleine wijzigingen doen om meer controle te krijgen op de snelheid van de aanvallers van De Tukkers waarna al heel snel de 0-1 komt van Aaron na een assist van Aram, een fantastisch teamdoelpunt waarbij de de bal achterin onderscheppen en de bal 14x overspelen voordat de bal het net raakte. 6 minuten na dit doelpunt maakt De Tukkers de 1-1 uit een dieptebal. In de 2e helft begin je direct weer heel goed maar er wordt maar niet gescoord door Atc, veel combinaties maar te weinig dreiging uit de laatste linie. Daar is die dan eindelijk….. 1-2 een heerlijk afstandsschot van Ferdi na een goed terug gelegde bal van Dorian. Na de 1-2 kwam al snel de 1-3 na een lange bal van Gyan die via het slechte wegwerken van de verdediging van De Tukkers bij Ferdi belande die weer een afstandsschot erin schoot! Hierna was er weinig dreiging van beide kanten. De jongens hebben het top gedaan, goed gevoetbald en veel dingen gezien die we hebben aangegeven van te voren!!!!