Enter Vooruit JO15-1JM

2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 05

26 september 2022 19:00

J.A. ter Braak

Een doordeweekse pot tegen Enter Vooruit die ongeslagen bovenaan staan. Een hele lastige pot waarbij we hard moeten gaan werken met z’n allen. We komen heel snel 0-1 achter door een fout in de verdediging. In de 1e helft komen we 0-5 achter waarbij we totaal werden overlopen door Enter…. Weinig kansen aan onze kant waarna we de 2e helft goed moeten beginnen en dat doen we, we spelen de eerste 25 minuten heel goed maar de doelpunten blijven helaas achter, hierna maakt Enter snel achter elkaar de 0-6, 0-7 en 0-8 en aan het einde van de wedstrijd maken ze ook de 0-9. Een pot waarbij de tegenstander veel beter is, een verdiende nederlaag waarbij we in de eerste 25 minuten van de 2e helft echt heel goed hebben gevoetbald.